Fagyasztás, csomagolás

A csomagolás a megrendelő kérése szerint, egyedi igények alapján történik; lédig (ömlesztve) gyűjtőcsomagolásban, egyedileg polytasakban, tálcázva, vagy vákuumcsomagban, műanyag rekeszben, illetve környezetbarát újrahasznosítható karton dobozban. Termékeinket kívánság szerint címkézve illetve vonalkóddal, gyűjtővonalkóddal ellátva csomagoljuk.

A védőgázas csomagolású baromfitermékek a hagyományos csomagolású, vagy csomagolás nélküli termékekhez képest hosszabb minőségmegőrzési idővel rendelkeznek, s ez idő alatt a csomagoláson belül kialakított légtér biztosítja a termékek állandó minőségét. Így a fogyasztó a lejárati idő közeledtével is tökéletesen biztos lehet benne, hogy a termék friss, kifogástalan minőségű.

A készterméket kiszállításig több száz négyzetméter alapterületű, 0 °C hőmérsékletű hűtőtárolóban helyezzük el.

Ömlesztett fagyos termékeink egy tíz szintes gyorsfagyasztó alagútban; míg egyedileg fagyasztott, hordtáskás, darabolt termékeink spirálfagyasztóban érik el az előírt -18 °C maghőmérsékletet.

Folyékony Nitrogénes fagyasztás

Termékeink aromájának, színének, szerkezetének megóvása érdekében cégünk a legújabb nitrogénes technológiát is alkalmazza, illetve bérfagyasztást is vállal.

 

MELKVI FARM KFT.

E-mail: melkvifarmkft@gmail.com

Vágóhíd:
6132 Móricgát, Hrsz 0218/45
(GPS: Móricgát, Alsómóricgát 32.) térkép
Csomagolóüzem:
2225 Üllő, Pesti út 9. térkép
Kapcsolat:
+36 20 5 379 985 - Melkvi Szilárd (Ügyvezető Igazgató)
+36 20 546 83 08 - Melkvi Zsuzsa
+36 20 9 608 621 - Kereskedelmi központ
+36 29 320 664 - Fax