Melkvi Farm

Quality is our passion

According to the high quality standards, more that 30 years successful operation made it possible to maintain the loyalty of our partners both in the field of trading and catering. Our products can be found at the cooling counters of several marketplaces and market-halls, as well as on the shelves of shopping-center chains. Catering units also purchase our good-quality products either fresh or deep-frozen.

Aktuális ajánlatunk

Árral kapcsolatban érdeklődjön értékesítőinknél

Hízott kacsacomb

Szezonális ajánlatunk

Árral kapcsolatban érdeklődjön értékesítőinknél

Pecsenye "brat" liba

Speciális ajánlatunk

Árral kapcsolatban érdeklődjön értékesítőinknél

Füstöt libacomb

Our history

1980 – A cég családi vállalkozásként kezdte a szakmát baromfitartással. Néhány év csirkenevelés után Üllőn megépítettük első vágóhidunkat, majd boltunkat is.
continuous expandation on the domestic market
1995 – Üllőn átépítettük a vágóhidat a ma is működő baromfifeldolgozó- és csomagoló üzemmé, amely már az Európai Uniós elvárásoknak is megfelel. Itt darabolás, csomagolás, gyorsfagyasztás történik igény szerint.

2008 – elkészül Bács-Kiskun megyében a vágóhíd, ahol hízott baromfi vágását végezzük.

2022 – A vágóhíd üzemeltetését átveszi egy profi befektetői kör és végrehajtjuk a szükséges fejlesztéseket, hogy a termékeink továbbra is legmagasabb minőségi elvásároknak is megfeleljenek illetve, hogy lehetővé tegye a további terjeszkedést.

Production

A vágóhidunk Bács-Kiskun megyében, Móricgáton található. Elsősorban víziszárnyas baromfi vágására épült. Mivel kis kapacitású üzemről van szó, ezért a minőségre a legmesszebbmenőkig oda tudunk figyelni. A vágás, tisztítás teljes mértékben kézi munkával történik, ezáltal toll- és sérülésmentes termék kerül ki a vágóhídról. A levágott, hűtött árut átszállítjuk feldolgozó üzemünkbe, ahol a darabolást és csomagolást végezzük.

Commerce

Termékeink megtalálhatóak számos piac, csarnok hűtőpultján, valamint több nagy áruházlánc polcain. Minőségi áruinkat előszeretettel vásárolják vendéglátói egységek, akik a friss termékeket a számukra megfelelő adagonkénti tetszetős csomagolásban kapják. Termékeinket jelentős arányban exportáljuk francia, olasz és szlovák felvevők részére.

Price request

Ask us or contact our commercial collegues

domestic trade

+36 20 290 65 95

international sales

Zoltán Soós +36 20 960 86 21